16.01.2019 - Yerköy Belediyesi Resmi Sitesi

Başkan Yeni Yol Yapılan Mahallelerde İnceleme Yaptı

BAŞKAN MEHMET AĞAOĞLU YENİ YOL YAPILAN MAHALLELERDE İNCELEME YAPTI

Ali Vehpi Pandır Mahallesi ve Bağlarbaşı Mahallesi şu ana kadar yol kaldırımları ile beraber çalışmalarının devam ettiğini belirten Yerköy Belediye Başkanı Mehmet AĞAOĞLU yol ve kaldırımları tamamlanan cadde ve sokakları ekibiyle beraber gezerek incelemelerde bulundu. Aksayan yerlerin tamamlanması talimatını verdi. Yol çalışması yapan ekipler ve mahalle sakinleri ile sohbet etti. Bu çalışmalarının diğer mahallelerde de devam edeceğini açıkladı.Yerköy Halkının biraz daha sabretmelerini bize güvenmelerini Yerköyün biriken devasa sorunlarının üstesinden geleceğini belirtti. Bizim işimiz hizmettir dedi. Yerköy Halkından Temizlik ekiplerine yardımcı olmalarını, çöplerin poşetler halinde belirli noktalara bırakmalarını Belediye Çalışanlarının işlerini kolaylaştırmalarını Yerköylü hemşerilerimizden bekliyoruz. Daha Temiz Yerköy için el ele gönül gönüle olmasını temenni ediyorum dedi.