19.12.2018 - Yerköy Belediyesi Resmi Sitesi

BAŞKANIMIZ VE MECLİS ÜYELERİMİZ T.B.M.M ZİYARET

BAŞKANIMIZ VE MECLİS ÜYELERİMİZ  T.B.M.M ZİYARET

Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri T.B.M.M Milletvekillerini ziyaret etti.

Yerköy Belediye Başkanı Mehmet AĞAOĞLU, Başkan Yardımcısı       ( Meclis Üyesi ) Ali HALEPLİOĞLU, ve diğer meclis üyeleri, Muharrem BİRCAN, Mustafa İŞLER, Bahattin KARABULUT, Kazım ŞİMŞEK, İbrahim TANDOĞAN la 29 Ocak 2010 Tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret ettiler. Ziyaret esnasında Başta AKP Grup Başkan vekili Yozgat Milletvekili Bekir BOZDAĞ ziyaret edildi. Yerköy Belediye Başkanı Mehmet AĞAOĞLU ve Meclis üyeleri Bekir BOZDAĞ ın Grup odasında Yerköy ün sorunları Belediye Başkanı ve Meclis üyeleri tarafından anlatıldı. Gerekli bilgi alışverişleri yapılarak Grup Başkanvekili Bekir BOZDAĞ Gerekli İncelemeler ve ziyaretler için Yerköy e geleceğini belirtti. Daha sonra yemeğe geçilerek gerekli bilgiler Başkan Mehmet AĞAOĞLU ve Meclis üyeleri tarafından Bekir BOZDAĞ a iletildi. Yerköy Belediye Başkanı Mehmet AĞAOĞLU bu ziyaretin çok verimli olduğunu belirterek Grup Başkan Vekili Bekir BOZDAĞ ın Makamından ayrıldılar. Belediye Başkanı Mehmet AĞAOĞLU ve Meclis Üyeleri diğer Milletvekillerimizi ziyaret için Milletvekilleri Makamına giderek Mehmet ÇİÇEK beyin Makamında olmadığını, rahatsız olduğu öğrenildi. Geçmiş olsun mesajı iletildi. Daha sonra Osman COŞKUN Beyin Makamında ziyaret edilerek Yerköy ün sorunları görüşüldü. Saat 16:00 sıralarında MilletvekilimizAbdulkadir bey Ulustaki Makamında Belediye Başkanı ve Meclis üyelerini kabul ederek 1 Saati aşkın bir süre zarfında Yozgat ve Yerköy le ilgili konularda görüşmeler yapılarak Belediye Başkanı Mehmet AĞAOĞLU 2010 Yılında Yapılacak Projeleri ve isteklerini anlattı.

Başkan AĞAOĞLU Ekibi ile beraber Milletvelillerine Teşekkür ederek Ankara’dan ayrıldılar