20.01.2019 - Yerköy Belediyesi Resmi Sitesi

Yozgat Valisi Kadir Çakır, Belediye Başkanımızı Ziyaret Etti.

Kaymakamlıkta gerçekleştirilen toplantının ardından Yerköy Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu’nu ziyaret eden Vali Çakır, belediyenin çalışmaları hakkında Başkan Ağaoğlu’ndan bilgi aldı.

Yozgat Valisi Kadir Çakır,toplantılarının ardından jeotermal kaynaklarını yetkililerden bilgi aldı.

Vatanımızın bölünmez bütünlüğünü müdafaa etmek için canlarını feda eden şehitlerimizin kabrini ziyaret eden Vali Çakır, şehitlerimiz için dua etti. Şehitlik ziyaretinde, Şehit Jandarma Er Hayrettin Arslan’ın babası Battal Arslan Vali Çakır’a, Kuran’ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Vali Kadir Çakır, Yerköy ziyareti kapsamında, Ankara-Yozgat-Sivas Hızlı Tren hattı Yerköy Şantiyesinde incelemelerde bulunarak, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.