Yerköy’de Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

İlçemiz Yerköy’de Yatırım İzleme ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Yerköy ilçemizde, Yozgat Valimiz Kemal YURTNAÇ Başkanlığında İlçe ve Köyler yatırım izleme ve değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Yerköy Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda konuşan Vali YURTNAÇ, Devlet hizmetlerinin daha kaliteli sunulması için toplantı düzenlediklerini söyledi.

İlçe ve köylerdeki konuşulan sorunların gerekli kişiler tarafından not alınacağını ve bunların takibinin yapılacağını ifade eden YURTNAÇ; Burada toplanmamızdaki amaç İlçemizde ve Köylerimizdeki sorunları ele alıp gerekli daire amirleri ile çözüm odaklı çalışmaktır. Burada bir yere hizmet götürürken öncelikleri de belirleyeceğiz. Nüfus esasına, bölge ekonomisine katkısına, verimliliğine bakacağız. Ondan sonra da işlere başlayacağız.”

Toplantıda, eğitim, sağlık, tarım, köy altyapısı ve turizm başlıkları altında belde ve köylerin sorunları görüşüldü.

Toplantıya, Yerköy Kaymakamı Nevzat ŞENGÖK, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Belediye Başkanı Mehmet Ağaoğlu, daire amirleri, köy ve mahalle muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.