22.09.2018 - Yerköy Belediyesi Resmi Sitesi

Yılın En Başarılı Belediye Başkanı Mehmet AĞAOĞLU

YERKÖY BELEDİYE BAŞKANIMIZ MEHMET AĞAOĞLU “YILIN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ”

TÜRKİYE geneli yayın yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından hazırlanan “ Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” anket çalışmasında; Yerköy Belediyesi “Yol ve Ulaşım Hizmetleri” kategorisi anketinde birinci seçildi. TÜRKİYE geneli yayın yapan Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından 4’üncüsü gerçekleşen “yılın yerel yöneticileri belirleniyor” adı altında açılan anket çalışmasında, Yerköy Belediye Başkanlığı “Yol ve ulaşım” kategorisinde birinci oldu.

Anadolu yerel yönetimler dergisi tarafından gerçekleşen ankette birinci olan Yerköy Belediye Başkanlığına 14 Temmuz 2012 tarihinde ödülü takdim edilecek

Anadolu yerel yönetimler dergisi tarafından kamuoyuna duyurulan anket sonucunda şu ifadelere yer verildi;”Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz “yılın yerel yöneticileri belirleniyor” anket çalışmasında yol ve ulaşım hizmetleri kategorisinde yılın başarılı Belediye Başkanı Mehmet AĞAOĞLU seçilmiştir. Temmuz ayında gerçekleşecek olan ödül törenimiz de Başkan AĞAOĞLU’na hediyesi takdim edilecektir.

Günümüz belediyeciliğinin tanımı ve kapsamı her geçen gün değişmekte. İhtiyaç ve beklentiler giderek artıp çeşitlenirken sorunlar da aynı oranda artmakta bu ortamda yönetmekte oldukları bölgelerini bir adım daha ileriye taşımak, karşılaşılan sorunları çözmek amacıyla üretilen projeleri desteklemek büyük önem taşıyor.

İşte bu kapsamda, Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi olarak belediye başkanlarımızı takdir ve teşvik etmeyi, projeleri örnek teşkil edecek biçimde tanıtmayı amaçlıyoruz.

Bu kapsamda Türkiye genelini tüm belediyelerimizin uyguladıkları ya da uygulamakta oldukları projelerin değerlendirildiği anketimiz tamamlanmış ve yılın başarılı belediye başkanları okuyucu ve takipçilerimizin kullandığı oylarla belirlenmiştir.

Bu anlamda Yerköy Belediye Başkanı Mehmet AĞAOĞLU, “ Yol ve Ulaşım Hizmetleri” kategorisinde Türkiye Birincisi olmuştur.