Bakan Yardımcısı Enver İskurt, Yerköy-Kayseri YHT Şantiyesinde İncelemelerde Bulundu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcısı Enver İskurt, Yerköy-Kayseri Yüksek Hızlı Tren (YHT) şantiyesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Karaosmanoğlu köyü mevkiinde bulunan YHT şantiyesinde incelemelerde bulunan Bakan Yardımcısı İskurt, Belediye Başkanımız Av. Fatih Arslan, Proje Koordinatörü Kayser Şah Erdem’den ve müteahhitlerden çalışmalar hakkında çeşitli bilgiler aldılar.

Bakan Yardımcısı İskurt, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, projelerin sorunsuz ve hızlı bir şekilde tamamlanması için tüm ekibin özveriyle çalıştığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Avukat Fatih Arslan ise projenin tamamlanmasıyla birlikte Yerköy-Kayseri arası ulaşımın büyük ölçüde kolaylaşacağını ve ekonomik anlamda da bölgeye önemli katkılar sağlayacağını vurguladı.

Bakan Yardımcısı İskurt’un incelemelerine Belediye Başkanımız Avukat Fatih Arslan, Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün, Genel Müdür Yardımcısı Enver Mamur, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Selahattin Atalay, Belediye Meclis Üyelerimiz Ökkeş Arslan, Mustafa Öcek ve İl Genel Meclisi Üyemiz Kenan Karakuş da eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir