İlçemizde asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Haşim Kılıç, Ayanoğlu ve Erzurum mahallelerinde, hasar gören asfalt yolların tamiratı için asfaltlama çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Başkanımız Av. Fatih Arslan, çalışmaları yerinde inceleyerek, ekiplerin titizlikle yürüttüğü bu sürecin kesintisiz devam edeceğini belirtti.

Başkanımız Arslan, mahallelerdeki yol sorunlarının en kısa sürede giderileceğinin altını çizerek, “Belediye olarak, halkımızın yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Su patlaklarının neden olduğu ve altyapı çalışmalarında zarar gören yollar da asfaltlama işlemleriyle onarılıyor. Amacımız, vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu bir şekilde yolları kullanmalarını sağlamak.” dedi.

Başkanımız Arslan, belediye ekiplerinin tespit ettiği tüm noktalar da çalışmaların aralıksız sürdüğünü ve bölgedeki yolların eski haline getirilmesi için yoğun çaba sarf ettiklerini vurguladı.