Başkanımız Arslan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi

Yerköy Belediye Başkanımız Av. Fatih Arslan, 14 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Belediye toplantı salonunda gerçekleşen programda Başkanımız Arslan, muhtarlarla birlikte Yerköy’ün geleceği için çalışacaklarını belirtti.

Başkanımız Arslan, toplantıda yaptığı konuşmada muhtarların mahallelerdeki sorunları en iyi bilen kişiler olduğunu vurgulayarak, “Muhtarlarımızla birlikte koordineli bir şekilde çalışarak, Yerköy’ü daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Sizlerin desteği ve katkıları bizim için çok önemli” dedi.

Başkanımız Arslan, muhtarların görüş ve önerilerini dikkate alarak, çözüm odaklı çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Gerçekleşen toplantıya, Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Ece ve Belediye Meclis üyemiz Mehmet Yılmaz’da eşlik etti.