Başkanımız Av. Fatih Arslan, Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi

Yerköy Belediye Başkanımız Av. Fatih Arslan, Yerköy’ü daha temiz ve yaşanabilir bir hale getirmek için gece gündüz özveriyle çalışan Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile bir araya geldi.

Belediye Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıda konuşma yapan Başkanımız Arslan, ilçenin her köşesinde görev yapan ve temizlik çalışmalarına katkı sağlayan personele teşekkür ederek, “Güzel ilçemizin temizliği ve düzeni için çok önemli bir görev yürütüyorsunuz. Hep birlikte ilçemizi daha yaşanabilir ve pırıl pırıl bir hale getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Her süreçte belediye personelinin her zaman yanında olacağını ve sadece temizlik değil, ilçemizin her yönüyle daha iyi hale gelmesi için el birliğiyle çalışmalar yapacağını belirten Başkanımız Arslan, “Yerköy’ü, hemşehrilerimizin gurur duyacağı bir yer haline getirmek için hep birlikte mücadele edeceğiz. Sizlerin azmi ve gayreti, bizler için de büyük bir motivasyon kaynağıdır.” şeklinde konuştu.

Başkanımız Arslan, personelin taleplerine ilişkin çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyerek her türlü konuda destek sağlanacağını belirtti.