Yerköy Belediyesi Eylül Ayı Meclis toplantısı gerçekleşti

Yerköy Belediyesi, 2024 yılı Eylül ayı olağan meclis toplantısını Yerköy Belediye Başkanımız Av. Fatih Arslan’ın başkanlığında gerçekleştirdi.

Meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Başkanımız Arslan, “Meclis üyelerimizin oy birliğiyle kabul ettiği bu kararlar, ilçemizin ihtiyaçlarına yanıt verecek ve Yerköy’ün daha yaşanabilir bir yer haline gelmesine katkı sağlayacaktır. Birlik ve beraberlik içinde ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

Başkanımız Arslan ayrıca, vatandaşların taleplerini dinlemeye ve belediyenin hizmet kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların sürdüğünü vurgulayarak, “Halkımızın beklentilerini karşılayacak projeleri hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Toplantıda 6 gündem maddesi görüşüldü.